Gratis frakt.

Vi spanderer billigste fraktmåte når du handler for over 1000,- kr. Vi sender ikke til Svalbard. Pakke i postkassen fra 69,- kr.

Betalingsmåter.

Visa, MasterCard, Vipps, Klarna, faktura (kun godkjente bedrifter), forskuddsbetaling til bankkonto.

Angrerett og retur.

Du kan returnere uåpnede varer innen 14 dager. Vi kan kansellere en feilpriset ordre. 2 års garanti. Klikk for full tekst.

Trender
Ny
På lager
Utsolgt

Copaiba eterisk olje (økologisk)

PRODUKTTYPE: Eterisk olje

119,00 kr

10 ml
30 ml
100 ml
250 ml

Skynd deg, kun 22 igjen på lager!

⏳ Salget avsluttes om {timer}

PRODUKTINFORMASJON
Mer info
PRODUKTINFORMASJON

Copaifera officinalis

INCI: Copaiba Oficinallis Resin
CAS: 9000-12-8
Land: Brasil
Batch: 007
Best før: 06/2026 eller 2 år etter åpning


Eterisk olje av copaiba er regnet av mange som en av de mest anti-inflammatoriske eteriske oljene, og har høyere effekt enn Ibuprofen eller kortison! Aromaterapeutisk har copaiba mange virkeområder – først og fremst mot gikt og revmatisme. 

Aroma: Varm, søt, honning
Aromanote: Base
Aromaterapeutisk bruk og egenskaper: Antiseptisk, vanndrivende, slimløsende, antibakteriell, sopphemmende, muskelavslappende, krampeløsende, betennelseshemmende.
Plantedel: Kvae
Farge: Mørk
Konsistens: Middels/tykk
Viktigste virkestoffer: Beta-Caryophyllen, α-bergamoten, α-copaen, β-bisabolen
Familie: Ertefamilien (Fabaceae)
Engelsk navn: Copaiba / Balsam copaiba
Ekstraksjonsmetode: Dampdestillasjon
Passer godt sammen med: Pepper, romersk kamille, sjasmin, sandeltre, vanilje, frankincense, ylang-ylang
Advarsel: Unngås under svangerskap. Generelt trygg, men kan virke hudirriterende for enkelte.
Dette produktet inneholder (i prosent) av de 26 ingrediensene i det 7. tillegget i EUs kosmetikkdirektiv 76/768/EEC tillegg 3: Ingen

Mer info

Copaiba

Eterisk olje av copaiba er regnet av mange som det mest anti-inflammatoriske stoffet som er kjent, og har høyere effekt enn Ibuprofen eller kortison! Årsaken til dette er de ekstremt høye verdiene av beta-Caryophyllene (en form for terpentin) – 55–60 % – som er den høyeste verdien av alle eteriske oljer. Virkningen av beta-Caryophyllene er at den sletter feilaktig informasjon i cellenes DNA som kan medføre til sykdom. De har også den samme funksjonen til hemoglobin ved at den transporterer oksygen til cellene.

Aromaterapeutisk har copaiba mange virkeområder; først og fremst er den en svært nyttig som et anti-inflammatorisk virkemiddel mot gikt og revmatisme. Dens smertedempende egenskaper gjør også at den er velegnet mot ledd- og muskelsmerter.

Eterisk olje av copaiba brukes også oralt mot fibromyalgi, MS og liknende sykdommer. Den er mild, og kan tas ved å helle en dråpe under tungen for effekt. Sjekk alltid med legen først.

Copaiba-oljen er også kjempefin til hudpleie, og brukes mot akne, psoriasis, strekkmerker, åreknuter og rynker. Copaiba øker hudens produksjon av kollagen, som igjen gjør huden strammere og mer elastisk.

Aromaterapeutisk bruk

  • Hudpleie: rynker, akne, psoriasis, eksem, byller, arr, sår.
  • Sirkulasjon, muskler og ledd: urinsyregikt, revmatisme, muskelsmerter.
  • Urogenitalsystemet: inkontinens, blære- og nyrebetennelser.
  • Nervesystemet: stressdempende
  • Munn/svelg: sår hals

            Aromaterapeutiske tips

            Oljebrenner/diffuser

            • Stressdempende.

              Bad/massasje

              • Copaiba brukes mot ledd- og muskelsmerter.

                Hudpleie

                • Mot akne, åreknuter, sår.
                • En av de beste oljene for aldrende hud og rynker.
                • Mild, kan brukes i ren form eller blandes ut med baseolje. Bruk alltid på et lite område først for å se om huden reagerer negativt.

                      Tradisjonell anvendelse

                      Copaiba har lang tradisjonell anvendelse i Amazonas som sårhelende middel, og mot gonore, insektstikk og betennelser, som slimløsende middel og mot magesår. 

                      Visste du at?

                      Copaiba ble allerede innført som medisinsk middel i 1625 til Europa. 

                      OLJER, FETT OG VOKS

                      til såpelaging, massasjeoljer og mer

                      Vanilje absolutt (økologisk) – 100 % og 5 % - Aromateket

                      ETERISKE OLJER OG ABSOLUTTER

                      Over 130 forskjellige

                      DUFTOLJER

                      33 duftoljer å velge mellom

                      MICA

                      Stort utvalg!

                      EKSTRAKTER

                      I alkohol eller olje

                      RÅVARER OG KJEMIKALIER

                      Antioksidanter, tilsetningsstoffer og mer

                      SÅPEFORMER

                      Mange varianter

                      UTSTYR

                      Såpekniver og mer

                      Emballasje

                      Flasker, krukker og mer