Hot
Ny
Forhåndsbestill
Utsolgt

Moringaolje (økologisk og kaldpresset)


PRODUKTTYPE: Baseolje

79,00 kr

30 ml
60 ml
125 ml

⏳ Salget avsluttes om {timer}

Kjøp for 1.500,00 kr og få gratis frakt
PRODUKTINFORMASJON
Mer info
PRODUKTINFORMASJON

Moringa oleifera

INCI: Moringa Oleifera Seed Oil
Sertifisert: USDA Organic
CAS#: 93165-54-9
Land: Danmark (batch 001) India (batch 002)
Ekstraksjonsmetode: Kaldpresset
Best før: 08/2023 (batch 001) 09/2024 (batch 002)
Mer info

Moringa

Moringatreet stammer opprinnelig fra India, hvor det omtales som «mirakeltreet»: alle deler brukes medisinalt – barken, frukten, kvistene, bladene, røttene og selvsagt frøene, som moringaolje utvinnes fra.

Innen indisk folkemedisin – Ayurveda – brukes frøene for å behandle magesmerter og sår, dårlig syn, leddsmerter og fordøyelsesproblemer. Frøene har også gode antimikrobielle egenskaper.

Moringaoljen er lett og tørr, den opptas godt av huden og har evnen til å fjerne urenheter og giftstoffer, virker lindrende på irritert hud, fuktighetsgivende og utglattende på rynker og tørr hud. Moringaolje er rik på omega-fettsyrer, vitamin A og E, mineraler og antioksidanter. Denne næringsrike oljen er sammen med eteriske oljer et utmerket utgangspunkt for å behandle akne, sår, brannskader og lesjoner (infeksjoner, svulster).

Moringaolje kalles også ben oil eller behen oil siden den inneholder høye verdier av behensyre, so, ofte brukes i hårpleieprodukter som balsam og fuktighetsgivende hudpleieprodukter – moringaoljen er et kjempefint tilskudd til håroljer eller flytende sjampo. Kan både masseres inn i hodebunnen for å motvirke flass og/eller tørrhet, eller for å gi håret glans og fukt.

Ellers består den av ca. 70 % oljesyre (enumettet omega-9 fettsyre) – som også er fuktighetsgivende, betennelsesdempende og antioksiderende.

Moringaolje (økologisk og kaldpresset)

Moringaolje (økologisk og kaldpresset)

79,00 kr
30 ml
60 ml
125 ml