Hot
Ny
Forhåndsbestill
Utsolgt

MCT-olje (fraksjonert kokosolje)


PRODUKTTYPE: Baseolje

69,00 kr

125 ml
250 ml
500 ml
Kjøp for 1.500,00 kr og få gratis frakt
PRODUKTINFORMASJON
PRODUKTINFORMASJON

Cocos nucifera

INCI: Caprylic/capric triglyceride
CAS#: 65381-09-1
Opprinnelsesland: Brasil
Batch: 004
Holdbarhet: 04/2024

Fraksjonert kokosolje

Fraksjonert kokosolje har noen kvaliteter som gjør den kjempefin innen hudpleie: den er en av de aller letteste oljene og etterlater seg ingen «oljete» følelse eller vanskelige fettflekker - en god olje for fet hud.
Dette gjør MCT-olje populær innen massasje- og hudpleieprodukter, ettersom den er lett å vaske av både hud og klær.

MCT-olje blir mye anvendt som baseolje for eteriske oljer. Dette fordi den er klar og luktfri, og påvirker således ikke egenskapene til andre ingredienser den måtte blandes med. 

MCT-olje er flytende ved romtemperatur.

MCT-olje (fraksjonert kokosolje)

MCT-olje (fraksjonert kokosolje)

69,00 kr
125 ml
250 ml
500 ml