Gratis frakt.

Vi spanderer billigste fraktmåte når du handler for over 1000,- kr. Vi sender ikke til Svalbard. Pakke i postkassen fra 69,- kr.

Betalingsmåter.

Visa, MasterCard, Vipps, Klarna, faktura (kun godkjente bedrifter), forskuddsbetaling til bankkonto.

Angrerett og retur.

Du kan returnere uåpnede varer innen 14 dager. Vi kan kansellere en feilpriset ordre. 2 års garanti. Klikk for full tekst.

Trender
Ny
På lager
Utsolgt

Jojobasmør

PRODUKTTYPE: Baseolje

129,00 kr

125 g
250 g

Skynd deg, kun 4 igjen på lager!

⏳ Salget avsluttes om {timer}

PRODUKTINFORMASJON
Mer info
PRODUKTINFORMASJON

Simmondsia chinensis

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
CAS #: 61789-91-1
Land: Argentina
Best før: 04/2025 (batch 001) 07/2025 (batch 002)

Mer info

Jojobasmør

Mange varianter av jojobasmør på markedet er iblandet andre hydrogenerte vegetabilske oljer, men dette er et rent jojobaprodukt.

Jojobasmør har en nydelig, tykk kremaktig konsistens som gir en beskyttende og fuktighetsbevarende effekt på huden uten at den etterlater en oljete og fet følelse. Den er rik på vitamin E som motvirker harskning og gir den lang holdbarhet.

Jojobasmør består hovedsakelig av tunge, monohydrat-estere av enumettede langkjedede C20 og C22-fettsyrer som har et høyt nivå av gondoinsyre (som jojoba er spesielt rik på).

Jojobasmør finnes i utrolig mange forskjellige hudpleieprodukter, som:

  • Kremer og lotion
  • Såper
  • Leppebalsam
  • After sun-produkter

Egenskaper

Jojobasmør:
  • Motvirker rynker og strekkmerker
  • Virker sårhelende
  • Fuktighetsgivende
  • Opprettholder hudens naturlige pH
  • Kan brukes i hårpleieprodukter som balsam, fuktighetsgivende og mykgjørende midler

Hvordan bruke jojobasmør

Blandingsforhold: 

  • I kremer og lotion: 2–20 %
  • I salver: 5–100 %
  • I såper: 5–20 % (en spiseskje per halvkilo er vanlig)
  • I hårbalsam: 1–10 %

Det kan være fordelaktig å varme jojobasmør forsiktig opp, til det er mykt nok til å blandes inn med resten av ingrediensene – det enkleste er å bruke en stavmikser. Jojobasmør er utmerket å bruke på egenhånd, gjerne med de eteriske oljene du liker best. Det anbefales å oppbevare den forholdsvis kjølig – gjerne under 25 °C. I over 35 °C vil den begynne å bli flytende.

OLJER, FETT OG VOKS

til såpelaging, massasjeoljer og mer

Vanilje absolutt (økologisk) – 100 % og 5 % - Aromateket

ETERISKE OLJER OG ABSOLUTTER

Over 130 forskjellige

DUFTOLJER

33 duftoljer å velge mellom

MICA

Stort utvalg!

EKSTRAKTER

I alkohol eller olje

RÅVARER OG KJEMIKALIER

Antioksidanter, tilsetningsstoffer og mer

SÅPEFORMER

Mange varianter

UTSTYR

Såpekniver og mer

Emballasje

Flasker, krukker og mer

Jojobasmør

Jojobasmør

129,00 kr
125 g
250 g