Gratis frakt.

Vi spanderer billigste fraktmåte når du handler for over 1000,- kr. Vi sender ikke til Svalbard. Pakke i postkassen fra 69,- kr.

Betalingsmåter.

Visa, MasterCard, Vipps, Klarna, faktura (kun godkjente bedrifter), forskuddsbetaling til bankkonto.

Angrerett og retur.

Du kan returnere uåpnede varer innen 14 dager. Vi kan kansellere en feilpriset ordre. 2 års garanti. Klikk for full tekst.

Trender
Ny
På lager
Utsolgt

Deep Gold mica

PRODUKTTYPE: Mica

44,00 kr

10 g
30 g

Skynd deg, kun 50 igjen på lager!

⏳ Salget avsluttes om {timer}

PRODUKTINFORMASJON
Hvordan bruke mica?
PRODUKTINFORMASJON

Deep Gold GR8637

Kosmetisk kvalitet: Ja

Finhetsgrad: 20-150 UM (grov)

Bruksområder: Pigmenteffekt i såper og hudpleieprodukter, keramikk, coating, harpiks, lær, blekk, maling, kunst, o.l.

Innhold:

  • INCI: Mica (CI77019) (CAS#12001-26-2)
  • INCI: Titanium Dioxide (CI 77891) (CAS# 13463-67-7)
  • INCI: Fe2O3 (Jern(III)oksid) (CI 77491) (CAS# 1309-37-1)

Produsentland: Kina

SDS - Sikkerhetsdatablad

Hvordan bruke mica?

Advarsel

Mica er svært finkornet, nesten som mel. Åpne posene med forsiktighet, slik at det ikke sprer seg og fester seg til klær og alt mulig annet!

Hvor mye mica skal man bruke?

I «melt and pour»-såpe regner man med ca. 1 teskje pr. kilo, mens i kaldprosessert såpe bruker man ca. 2 teskjeer pr. kilo.

Det er stor forskjell i masse/tetthet mellom de forskjellige typene mica, men den veier ca. fra 1,5 til 2 g pr. teskje.

Mica i såpe

Les mer om bruk av mica i såpelaging i vårt blogginnlegg om emnet.

OLJER, FETT OG VOKS

til såpelaging, massasjeoljer og mer

Vanilje absolutt (økologisk) – 100 % og 5 % - Aromateket

ETERISKE OLJER OG ABSOLUTTER

Over 130 forskjellige

DUFTOLJER

33 duftoljer å velge mellom

MICA

Stort utvalg!

EKSTRAKTER

I alkohol eller olje

RÅVARER OG KJEMIKALIER

Antioksidanter, tilsetningsstoffer og mer

SÅPEFORMER

Mange varianter

UTSTYR

Såpekniver og mer

Emballasje

Flasker, krukker og mer

Deep Gold mica

Deep Gold mica

44,00 kr
10 g
30 g