Gratis frakt.

Vi spanderer billigste fraktmåte når du handler for over 1000,- kr. Vi sender ikke til Svalbard. Pakke i postkassen fra 69,- kr.

Betalingsmåter.

Visa, MasterCard, Vipps, Klarna, faktura (kun godkjente bedrifter), forskuddsbetaling til bankkonto.

Angrerett og retur.

Du kan returnere uåpnede varer innen 14 dager. Vi kan kansellere en feilpriset ordre. 2 års garanti. Klikk for full tekst.

Trender
Ny
På lager
Utsolgt

Argansmør (kaldpresset og uraffinert)

PRODUKTTYPE: Baseolje

149,00 kr

125 g
250 g

Skynd deg, kun 6 igjen på lager!

⏳ Salget avsluttes om {timer}

PRODUKTINFORMASJON
Les mer
PRODUKTINFORMASJON

Argania spinosa


INCI: Argania spinosa kernel oil
CAS#: 223747-87-3
Batch: 002
Land: Brasil
Holdbarhet: 07/25 eller 1 år etter åpning

Argansmør

Dette er rent argansmør som ikke er utblandet med billigere fettsyrer, slik de fleste produkter markedsført som «argansmør» på markedet. Et luksuriøst produkt som anvendes i dyre og eksklusive hudpleieprodukter.

Bestående av de tyngste fettsyrene i arganolje, har argansmør en enestående evne til å gi huden fuktighet, smidighet og næring ved hjelp av vitamin E, A, B1, B2 og B6.

Argansmør kan anvendes for sin nydelige konsistens, men også for å beskytte huden mot frie radikaler, tøffe værforhold og UV-stråling, og for å endre aldrende, tørr og «sliten» hud til en myk og elastisk hud.

Argansmør tetter ikke hudens porer, så den passer for alle hudtyper.

«Les mer» for bruksområder, blandingsforhold og tips.

Les mer

Vanlige bruksområder

  • Kremer, salver og lotion
  • Såper
  • Hårmasker og hårbalsam
  • After sun-produkter
  • Pomader og leppestift

Blandingsforhold

  • I kremer og lotion: 2–20 %
  • I salver: 5–100 %
  • I såper: 5–20 % (en spiseskje per halvkilo er vanlig)
  • I hårbalsam: 1–10 %

Tips

Det kan være fordelaktig å varme argansmør forsiktig opp, til det er mykt nok til å blandes inn med resten av ingrediensene – det enkleste er å bruke en stavmikser. Argansmør er utmerket å bruke på egenhånd, gjerne med de eteriske oljene du liker best. Det anbefales å oppbevare den forholdsvis kjølig – gjerne under 25 °C. I over 35 °C vil den begynne å bli flytende.


OLJER, FETT OG VOKS

til såpelaging, massasjeoljer og mer

Vanilje absolutt (økologisk) – 100 % og 5 % - Aromateket

ETERISKE OLJER OG ABSOLUTTER

Over 130 forskjellige

DUFTOLJER

33 duftoljer å velge mellom

MICA

Stort utvalg!

EKSTRAKTER

I alkohol eller olje

RÅVARER OG KJEMIKALIER

Antioksidanter, tilsetningsstoffer og mer

SÅPEFORMER

Mange varianter

UTSTYR

Såpekniver og mer

Emballasje

Flasker, krukker og mer