FAQs – Ofte Stilte Spørsmål

KAN JEG BYTTE EN VARE?

Du kan returnere en uåpnet vare mot å dekke frakten selv. Gi oss beskjed på e-post (heisann@aromateket.no) eller på chat dersom du skal returnere noe. Er varen uåpnet og fortsatt forseglet og som ny, tilbakebetaler vi beløpet du betalte for den, så snart vi har mottatt varen. Du kan fint legge inn en ny bestilling før vi har mottatt returen din.

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE?

Ønsker du å returnere en uåpnet vare, ta kontakt med oss på e-post (heisann@aromateket.no) eller på chat, og oppgi ordrenummer. Dessverre må du dekke returen selv. Du får selvsagt pengene tilbake for varen du returnerer (gitt at varen er 1) uåpnet/forseglet, eller 2) at det er en feil ved den).

AKSEPTERER DERE RETURER?

Ja, det gjør vi. Er varen uåpnet/forseglet, får du selvsagt pengene tilbake når vi mottar den i retur innen rimelig tid. Med «rimelig tid» menes at du sender varen i retur innen 7 kalenderdager fra du mottok varen. Kontakt oss snarest på e-post (heisann@aromateket.no) dersom du vil returnere en vare, og oppgi ordrenummeret det gjelder.

KAN JEG ENDRE LEVERINGSADRESSEN ETTER AT ORDREN ER REGISTRERT?

Kontakt oss snarest på e-post dersom du har oppgitt feil leveringsadresse (heisann@aromateket.no). Er ordren din allerede levert til speditør, er det dessverre ingenting vi kan gjøre for å stoppe den. Dersom ordren din ikke er sendt ennå, kan vi enten: 1. Slette ordren din, slik at du selv kan legge inn en bestilling på nytt med riktig informasjon, eller 2. Slette ordren din, og legge den inn for deg, men da kun med «betaling til bankkonto» som betalingsmåte. Da sender vi ikke ordren før betalingen er registrert mottatt. Returer som skyldes feil-/umerket postkasse eller manglende henting i butikk, vil medføre belastning av et fraktgebyr på hhv. 80 og 150 kr.

HVORDAN LEGGER JEG TIL ELLER FJERNER PRODUKTER FRA ORDREN MIN ETTER AT DEN ER LAGT INN?

Det er ikke mulig å endre ordren din i nettbutikken etter at den er lagt inn. Du kan kontakte oss på e-post snarest for å slette bestillingen din før den blir sendt. Har du fått gratis frakt, kan vi legge produkter til bestillingen din, ellers må du legge inn en ny bestilling selv. Hvis vi legger ekstra produkter til bestillingen din, har vi kun «betaling til bankkonto» som betalingsmåte, dessverre. Det betyr at det du ønsker å kjøpe ekstra, må betales direkte til bankkonto før vi sender hele ordren din.

JEG GLEMTE Å LEGGE INN RABATTKODEN MIN, KAN DERE LEGGE DEN TIL I ETTERTID?

Beklager, det kan vi ikke. Du kan spare rabattkoden din til neste gang du handler på Aromateket, eller så kan vi slette ordren din, slik at du får lagt den inn på nytt med rabattkoden du glemte. Kontakt oss på e-post til heisann@aromateket.no hvis du ikke når oss på chat.

KAN JEG ENDRE BESTILLINGEN MIN?

Vi kan bare endre ordre som ikke er sendt ennå. Det enkleste er at vi sletter den for deg, og at du selv legger den inn på nytt slik som du vil ha det. Kontakt oss snarest på e-post (heisann@aromateket.no) eller på chat dersom du vil slette en ordre FØR den er sendt.

HVORDAN KANSELLERER JEG ORDREN MIN?

Ønsker du å kansellere ordren din, kontakt oss på e-post snarest (heisann@aromateket.no), slik at vi kan prøve å stoppe sendingen. Er ordren allerede sendt, må du dessverre returnere oss pakken og dekke returen selv.

HVORDAN SPORER JEG ORDREN MIN?

Når vi sender ordren din, sender vi deg en e-post med bestillingsbekreftelse (og link til nedlastbar kvittering), og en e-post når med sporingsinfo når vi registrerer frakten.

KAN JEG BRUKE FLERE RABATTKUPONGER SAMTIDIG?

Du kan bare bruke én rabattkupong (eller automatisk rabatt) om gangen når du sjekker ut.

ORDREN MIN ER BLITT RETURNERT TIL AVSENDER. HVORFOR?

En forsendelse som er sendt oss i retur, kan ha blitt returnert oss av flere grunner. Manglende navn på postkassen er den vanligste. Du kan også ha oppgitt feil eller mangelfull adresse. Det hender også at Posten ikke klarer å levere, og at pakken blir sendt oss i retur uten en god grunn. Er pakken for stor for postkassen din, eller dersom du har valgt å hente i butikk, vil den bli sendt oss i retur om du ikke henter den innen fristen. Skyldes returen manglende navn på postkasse, feil adresse, eller at du unnlater å hente i butikk innen fristen, må du legge inn bestilling og dekke ny frakt selv. Returer som skyldes feil-/umerket postkasse eller manglende henting i butikk, vil medføre belastning av et fraktgebyr på hhv. 80 og 150 kr.