Hei igjen, alle tidligere kunder!

Nettstedet vårt har vært nede lenge, og pga. to tette familieforøkelser og mye på gang, var det like før vi ga opp prosjektet vårt, Aromateket. I det siste har vi jobbet mye med å komme oss på bena igjen, og vi setter stor pris på om du vil hjelpe oss med å ta en titt på den nye nettbutikken vår, og fortelle oss hva du synes?

Vi har utvidet sortimentet betraktelig, og sikter på å bli best og størst i Norge på eteriske oljer. Vi har flyttet nettbutikken vår, og arbeidet mye med brukervennligheten. Hvordan synes DU nettstedet vårt virker nå? Vi håper du har tid til å gi oss din tilbakemelding, vi har jobbet hardt for å få til gjenåpningen, og ønsker å forbedre oss! Legg gjerne igjen en kommentar under dette blogginnlegget :-) 

Vi gjør alt arbeidet selv, og kan derfor tilby meget gode priser. 

For dere som elsker eteriske oljer (og absolutter): Ja, vi har nye oljer i butikken! Sandeltre, rose, lindeblomst, kaffe, kakao og flere. Dere får nå mange oljer i 30 ml og 100 ml til kjempepriser. Gled dere til hva som kommer i løpet av året, vi vil få et enda større utvalg etter hvert. 

Til alle som lager kald- og varmprosessert såpe: dere får nå kjøpt natrium- og kaliumhydroksid i butikken! Såpeformer har vi også fått, pluss masse forskjellige mica-farger til kreative såper. Kokosolje 76, sheasmør, mandelolje, palmeolje og palmekjernefett får dere også kjøpt her

Råvarer og kjemikalier til å lage egne husholdningsprodukter, hudpleie og kosmetikk blir det også, vi legger ut nye varer fortløpende.

Emballasje har vi også startet med. Glassflasker (apoteker), PET-flasker og krukker har vi foreløpig, men mye annet kommer!

Til slutt så kan vi også tilby et stort utvalg tinkturer/urteekstrakter. Du får både rene uttrekk, som f.eks. chaga, svarthyll og lakrisrot, og urteblandinger til mange forskjellige formål. Ta en kikk!

Velkommen tilbake!

Vi gleder oss til å ta imot bestillingen din.

Hilsen Isabel og Roy i Aromateket

2 kommentarer

Har forsket rundt på hvor jeg kan få ting til såpelaging og dere er de eneste jeg har funnet som selger kaliumhydroksid! Liker nettbutikken sålangt, kommer nok til å kjøpe inn utstyr snart

Adriane juli 30, 2020

Jeg har vært forelsket i denne butikken lenge, med en fantastisk kundeservice, god informasjon og gode priser, så for meg er den nye oppgraderingen av nettbutikken veldig gledelig.
Gleder meg til å handle her igjen!
Takk for at dere ikke ga opp! 😄👍

Elisabeth Meistad mai 12, 2020

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert